Slim slot

Slim slot

19/06/2022 0 Door mozai

Een slim slot is een elektronisch slot die geopend kan worden met uw telefoon, een pincode, afstandsbediening of pasje. Met een slim slot ervaart u veel gemak: de deur wordt automatisch geopend als u bij de deur in de buurt komt dus sleutels heeft u niet meer nodig. Daarnaast kunt u met een slim slot toegang aan anderen verlenen door middel van een pincode, pasje of app. Bij sommige slimme sloten kunt u zelfs vanaf afstand de deur openen voor iemand dankzij een beveiligde verbinding via het internet. Hieronder 3 voorbeelden van een slim slot:

slim slot

Loqued Touch Smart Lock

Bij de Loqued Touch is uw telefoon de digitale sleutel. Indien u in de buurt van de buitenmodule van het slimme slot komt, wordt de deur geopend. Dit slimme slot weet waar u zich bevindt door een binnen- en buitensensor. De deur gaat dus nooit per ongeluk open als u via de achterdeur komt. Daarnaast kunt u toegang verlenen aan anderen via een pincode of via een app op de telefoon van uw gast. U kunt via de app gebruikers toevoegen maar u kunt deze ook weer deactiveren.

Dom Tapkey

De Dom Tapkey is ook een goed slim slot. Zowel met een app, Apple Watch en een tag kunt u de deur openen (5 gebruikers zijn gratis). U als beheerder kunt altijd en overal toegang verlenen aan anderen. Door de goede versleuteling hebben hackers bovendien geen kans. Ook kunnen toegangsrechten beheerd worden. Voor extra beveiliging kunt u de gegevens van ingetrokken toegangsrechten direct vanaf uw telefoon aan het slimme slot doorgeven.

Yale Linus

De Yale Linus een uitstekend slim slot en fraai van design. Het slimme slot kan geopend worden door een app, smartwatch of codepaneel (deze kunt u los bijbestellen). De Yale Linus is een slim slot waarmee u eenvoudig de deur kunt vergrendelen, gasten binnen kunt laten komen en u kunt zien wie en wanneer er binnen is gekomen door middel van een logboek. Ook kunt u automatische sluittijden instellen. Door middel van het aanschaffen van een Bridge kunt u op afstand het slimme slot bedienen.