Mooie keukens van Keuken en Keukens

Mooie keukens van Keuken en Keukens

26/03/2019 0 Door mozai

Ik had een woning gekocht in Huissen samen met mijn vriendin en de woning was echter toe aan een complete renovatie. Ik ben zelf erg handig dus ik had de badkamer vervangen door een mooie nieuwe moderne badkamer. De keuken die er op dat moment in zat was erg oud en in een erg slechte staat. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een bedrijf die mooie keukens aanbiedt tegen een scherpe prijs. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk uit op de website van Keuken en Keukens.

Keuken en Keukens

Op zoek naar meer informatie

Toen ik terecht kwam op de website van Keuken en Keukens kon ik de informatie waar ik naar op zoek was erg makkelijk vinden. Ik besloot na het lezen van de informatie op de website om een afspraak te maken om een persoonlijk ontwerp te laten maken voor mijn nieuwe keuken. Frits kwam bij mijn woning langs en had een erg mooi ontwerp gemaakt. De materialen voor mijn nieuwe keuken waren binnen 7 weken binnen en nadat mijn keuken was geplaatst had mijn woning in compleet nieuwe uitstraling. Ik ben daarom super tevreden over de service en de prijzen van Keuken en Keukens.