Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer informatie

19/02/2019 0 Door mozai

Ik had na een tijdje te hebben gezocht naar een woning eindelijk een huis gevonden tegen een aantrekkelijke prijs. Mijn nieuwe en eerste woning die ik in Utrecht gekocht had was echter wel toe aan een renovatie. Ik ben zelf best wel handig dus ik vond het wel een leuk project om aan te klussen. De keuken die er op dat moment in zat was erg verouderd dus ik had deze vervangen door een nieuwe moderne keuken. De badkamer wilde ik ook renoveren, de badkamermeubelen waren in erg slechte staat en de tegels die er op dat moment in zaten vond ik niet mooi dit heb ik ook vervangen. Nadat ik de badkamer had opgeknapt viel het mij op dat de wc erg veel geluid maakt en iets aan de onderkant lekte. Ik ging daarom ook op zoek naar een nieuwe wc. Tijdens een bezoek aan Facebook kwam ik een post tegen waarin iemand een nieuwe wc had laten plaatsen door toiletmarkt. Onder de post stond klik hier voor meer informatie.

klik hier

Meer informatie op de website van het bedrijf

Doordat er klik hier stond onder de Facebook post werd ik doorverwezen naar de website van het bedrijf. Op de website stond erg veel informatie over wat het bedrijf de klanten te bieden heeft. De wc’s worden aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. We besloten daarom om over te gaan tot een aankoop van een nieuwe wc.